Czas przygotowania 20 min
Porcja dla 2 osób
Bowl, to świetny przepis do zrobienia z dzieciakami. W ten sposób można przemycać różne warzywa, humusy i pasty David, Kucharz, pasjonat podróży i gotowania.
Bowl, to świetny przepis do zrobienia z dzieciakami. W ten sposób można przemycać różne warzywa, humusy i pasty
David, Kucharz, pasjonat podróży i gotowania.
Schłodzenie surowych pulpecików powoduje, że będą bardziej zwarte i smaki się przegryzą.
Pulpeciki możesz też upiec w 180°C przez ok 15-20 minut.
Zamiast kaszy pęczak wypróbuj różne kasze: gryczaną niepaloną, quinoa, bulgur, itp.
Miska mocy, to świetna opcja na tzw. „zero waste”. Wystarczy wymieszać to, co Ci zostało w lodówce, bo wybór składników jest dowolny!
Przepis Asi
Zobacz film
Bądź z nami blisko tam, gdzie tego chcesz:
Schłodzenie surowych pulpecików powoduje, że będą bardziej zwarte i smaki się przegryzą.
Pulpeciki możesz też upiec w 180°C przez ok 15-20 minut.
Zamiast kaszy pęczak wypróbuj różne kasze: gryczaną niepaloną, quinoa, bulgur, itp.
Miska mocy, to świetna opcja na tzw. „zero waste”. Wystarczy wymieszać to, co Ci zostało w lodówce, bo wybór składników jest dowolny!