Czas przygotowania 15 min
Porcja dla 2 osób
W tym daniu bardzo mi się podoba różnica w strukturach. Chrupiący tacos świetnie przełamuje miękkie awokado, a salsa orzeźwia całość. David, Kucharz, pasjonat podróży i gotowania.
W tym daniu bardzo mi się podoba różnica w strukturach. Chrupiący tacos świetnie przełamuje miękkie awokado, a salsa orzeźwia całość.
David, Kucharz, pasjonat podróży i gotowania.
Skrop awokado sokiem z limonki lub z cytryny, aby nie sczerniało.
Krewetki należy smażyć krótko z obu stron na różowo, wtedy będą soczyste, a nie gumowate.
Przepis Asi
Zobacz film
Bądź z nami blisko tam, gdzie tego chcesz:
Skrop awokado sokiem z limonki lub z cytryny, aby nie sczerniało.
Krewetki należy smażyć krótko z obu stron na różowo, wtedy będą soczyste, a nie gumowate.