Czas przygotowania 90 min
Porcja dla 5 osób
Jeśli po Świętach lub po niedzielnym obiedzie zostanie Wam pieczone mięso z kaczki, warto je wykorzystać na farsz do pierogów. David, Kucharz, pasjonat podróży i gotowania.
Jeśli po Świętach lub po niedzielnym obiedzie zostanie Wam pieczone mięso z kaczki, warto je wykorzystać na farsz do pierogów.
David, Kucharz, pasjonat podróży i gotowania.
Ilość wody do ciasta na pierogi zależy od wilgotności mąki
Cebulę duś na małym ogniu długo, aż będzie brązowa, ale nie spalona!
To przepis uniwersalny, możesz wykorzystać resztki każdego pieczonego mięsa
Przepis David
Bądź z nami blisko tam, gdzie tego chcesz:
Ilość wody do ciasta na pierogi zależy od wilgotności mąki
Cebulę duś na małym ogniu długo, aż będzie brązowa, ale nie spalona!
To przepis uniwersalny, możesz wykorzystać resztki każdego pieczonego mięsa