Czas przygotowania 90 min
Porcja dla 6 osób
Świetnie wyważony smak i konsystencja, nie za słodkie, bardzo kremowe, zrobisz raz i zakochasz się na zawsze :) David, Kucharz, pasjonat podróży i gotowania.
Świetnie wyważony smak i konsystencja, nie za słodkie, bardzo kremowe, zrobisz raz i zakochasz się na zawsze :)
David, Kucharz, pasjonat podróży i gotowania.
Nie pomijaj etapu mrożenia spodu do sernika, to ważne, tak, aby zachował swoją strukturę podczas pieczenia.
Pieczenie sernika z miską wody w piekarniku powoduje, że sernik będzie równomiernie się piekł i zachowa swoją charakterystyczną wilgotność.
Masę z serków Almette i dodatków najlepiej krótko wymieszać tak, aby jej za bardzo nie napowietrzyć.
Przepis Asi
Zobacz film
Bądź z nami blisko tam, gdzie tego chcesz:
Nie pomijaj etapu mrożenia spodu do sernika, to ważne, tak, aby zachował swoją strukturę podczas pieczenia.
Pieczenie sernika z miską wody w piekarniku powoduje, że sernik będzie równomiernie się piekł i zachowa swoją charakterystyczną wilgotność.
Masę z serków Almette i dodatków najlepiej krótko wymieszać tak, aby jej za bardzo nie napowietrzyć.