Czas przygotowania 30 min
Porcja dla 4 osób
Francuska „pizza” z Alzacji, czyli prosty i smaczny placek z dodatkiem serka, cebuli i boczku. David, Kucharz, pasjonat podróży i gotowania.
Francuska „pizza” z Alzacji, czyli prosty i smaczny placek z dodatkiem serka, cebuli i boczku.
David, Kucharz, pasjonat podróży i gotowania.
Placki możesz smażyć na rozgrzanej i suchej patelni z obu stron tak jak na naleśniki.
Placki uformujesz w różnych kształtach. Ważne, aby były cienkie by szybko się upiekły lub usmażyły.
Dodatków do placków może być wiele, to doskonały przepis na „czyszczenie lodówki”.
Przepis Asi
Zobacz film
Bądź z nami blisko tam, gdzie tego chcesz:
Placki możesz smażyć na rozgrzanej i suchej patelni z obu stron tak jak na naleśniki.
Placki uformujesz w różnych kształtach. Ważne, aby były cienkie by szybko się upiekły lub usmażyły.
Dodatków do placków może być wiele, to doskonały przepis na „czyszczenie lodówki”.